Betrouwbaar,
Efficiënt,
Deskundig

Registratiediensten voor:

Wij werken samen met onze klanten en zijn betrokken bij de behoeften van hun patiënten en gebruikers 

Starodub BV biedt u een flexibel team van experts gespecialiseerd in registratiezaken en kwaliteit. Met Starodub BV kunt u complexe uitdagingen in regelgeving voor (bio) farmaceutische producten, vaccins, medische hulpmiddelen en combinatieproducten overwinnen. Wij bezitten uitgebreide kennis van regelgevende activiteiten en alle aspecten van preklinische en klinische aangelegenheden betreffende regelgeving.

Wij zijn betrokken bij onze klanten en de patiënten en gebruikers die zij bedienen en streven ernaar om de hoogste kwaliteit en kostenefficiëntie te bieden aan de toegewezen projecten. Wij kunnen uw partner zijn om het contact te onderhouden met agentschappen wereldwijd en met ons heeft u de kostenvoordelen van de kwalificatie van Starodub BV als KMO (of SME, kleine en middelgrote ondernemingen) in de EU. Wij werken in overeenstemming met de GxP-voorschriften en ISO 9001/13485-normen.

Laat ons uw partner zijn en stel ons in staat om u via de kortste weg tot registratiesucces te leiden. Wij nodigen u uit onze website te verkennen en schroom niet contact met ons op te nemen wanneer u specifieke vragen hebt.

Over ons

'De Oude Eik'

'Starodub' betekent ‘de oude eik’ in de Slavische taal. Eikenbomen leven lang en staan symbool voor kracht, moraal, weerstandsvermogen en kennis. Culturen uit de oude tijden van Europa brachten dit lange leven in verband met wijsheid en zochten advies bij eikenbomen. Starodub BV is uw krachtige en betrouwbare partner bij het nemen van strategische registratiebesluiten.

Over ons