Iryna Berchak

RA Manager
Linkedin
Iryna Berchak
Iryna Berchak

Na mijn promotie in de biochemie in 2013 begon ik mijn carrière in de farmaceutische industrie. Omdat ik een sterke wetenschappelijke achtergrond had, begon ik te werken in de preklinische geneesmiddelenontwikkeling. Gedurende een aantal jaren heb ik mijn expertise uitgebreid naar biocompatibiliteitstests, klinische evaluaties en post-market surveillance-activiteiten. Ik heb een brede ervaring opgedaan in het ophalen van gegevens, onderzoeksmethodologie, het ontwikkelen van technische onderzoeksstrategieën en het beoordelen van geneesmiddelendossiers en documentatie van medische hulpmiddelen.

Voor diverse projecten was ik verantwoordelijk voor de interactie met regelgevende instanties (o.a. nationale autoriteiten in de EU en GOS (Gemenebest van Onafhankelijke Staten), Notified Bodies en FDA) met betrekking tot de wetenschappelijke en klinische vragen, inclusief het verkrijgen van wetenschappelijk advies.

Momenteel heb ik meer dan 10 jaar gecombineerde ervaring met geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, voedingssupplementen en borderline-producten, met bijzondere nadruk op wetenschappelijke en klinische kwesties, regulatory informatie en regulatory affairs.

Ik waardeer de kans om deel uit te maken van het STARoDub-team van experts, te werken aan uitdagende projecten en unieke oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen.