Onze diensten

Het team van Starodub BV is nauwgezet in het aanbieden van op maat gebaseerde en onderwerp-specifieke diensten. Wij ondersteunen u bij het strategische besluitvormingsproces en begeleiden u bij het gehele ontwikkelproces van uw product. Wij helpen u de sterke punten van het product te begrijpen en te vergroten en wij werken met u samen om de zwakke punten te verminderen. Wij onderzoeken de mogelijkheden om uw doelen te bereiken en wij waarschuwen u voor mogelijke dreigingen met betrekking tot uw product(en).

Naast strategische ondersteuning bieden wij u praktische hulp, zodat uw doelen snel en kostenefficiënt worden bereikt, terwijl u zich concentreert op andere activiteiten welke belangrijk zijn voor uw bedrijf. Aangezien wij aangemerkt zijn als KMO (SME, kleine en middelgrote onderneming in de EU) kunnen wij onze klanten bijbehorende voordelen bieden. 
Voorbeelden van zulke voordelen zijn: aanzienlijk lagere tarieven, minder administratie en gemakkelijke toegang tot de registratie-gerelateerde ondersteuning door gezondheidsautoriteiten, zoals EMA. 

Naast de EU-gerichte ondersteuning kunnen wij u wereldwijd bijstaan met indieningen voor productregistratie. Wij bieden meertalige en multiculturele ondersteuning voor klanten die hun aanwezigheid naar andere markten willen uitbreiden of die met ander culturen willen werken. Wij spreken vloeiend Engels, Nederlands, Russisch, Oekraïens, Duits en Chinees.

Wij zijn gemotiveerd om u te ondersteunen met de beste registratiediensten en wij doen dit op een kwalitatieve, tijdige en kostenefficiënte wijze.