Over ons

'Starodub' betekent ‘de oude eik’ in de Slavische taal. Eikenbomen leven lang en staan symbool voor kracht, moraal, weerstandsvermogen en kennis. Culturen uit de oude tijden van Europa brachten dit lange leven in verband met wijsheid en zochten advies bij eikenbomen. Starodub BV is uw krachtige en betrouwbare partner bij het nemen van strategische registratiebesluiten.

Starodub BV is opgericht in mei 2014. Het bedrijf is begonnen met één medewerker, de oprichtster Valentyna Starodub. Ons team is vandaag de dag uitgegroeid tot ongeveer 20 medewerkers en bezit een waardevol netwerk van gespecialiseerde experts. Wij werken wereldwijd samen met (bio) farmaceutische en medische hulpmiddelenbedrijven om ervoor te zorgen dat aan de wettelijke vereisten wordt voldaan en dat bedrijfsdoelstellingen, zoals snelle markttoegang en compliance, worden bereikt. Kijk op de pagina Onze diensten om te zien hoe wij u kunnen ondersteunen bij het behalen van uw bedrijfsdoelen.

Ons ondersteunende en doeltreffende team streeft ernaar om van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Alle medewerkers zijn hoog opgeleid en bezitten graden in de farmacie, chemie, biologie of aanverwant. Onze korte rapportagelijnen zijn de sleutel tot het vinden van de meest efficiënte weg naar uw succes. Voor elke klant fungeert één van onze experts als primair contactpersoon. Daarnaast zijn er de collectieve kennis en middelen van het team beschikbaar om u betrouwbaar advies te geven en projecten zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Samen verbinden wij de stippen en kijken wij ook iets verder dan het project zelf, om ervoor te zorgen dat alle belangrijke aspecten aan bod komen.

Bij Starodub BV worden consistentie en kwaliteitsgarantie hoog in het vaandel gedragen. Er is een kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd en wij streven ernaar om constant te voldoen aan GxP en kwaliteitsstandaarden zoals ISO 9001/13485. Daarnaast hebben wij een externe controleraad, die optreedt als sparringpartner om de optimale koers voor ons bedrijf te bepalen.

Wij streven ernaar een echte partner te zijn voor Onze klanten, die onze diensten beoordelen met een 4,5 of hoger op een schaal van 1 (slecht) tot 5 (uitstekend). Dit motiveert ons om de hoogste professionele standaarden te handhaven en continu verbeteringen door te voeren.

Wilt u meer weten, bekijk dan ook eens deze reportage