Metehan Agaca

Senior RA Manager
Linkedin
Metehan Agaca
Metehan Agaca

Ik heb eerder voor kleine en middelgrote bedrijven in de medische hulpmiddelen gewerkt in functies als productontwikkeling, kwaliteit en regelgeving. Gedurende mijn loopbaan heb ik o.a. bijgedragen aan design activiteiten voor verschillende producttypen, zoals implantaten en cardiale en vasculaire producten. 

Later heb ik met Micro-Electro-Mechanische Systemen (MEMS) voor medische hulpmiddelen gewerkt en daarna de overstap gemaakt naar kwaliteit en regelgeving. Ik ben tevens gekwalificeerd als beoordelaar van medische hulpmiddelen, alsmede auditor voor een Notified Body, waar ik praktijkervaring heb opgedaan in de volgende gebieden: Quality Management System (QMS) (ISO 13485), Risk Management (ISO 14971), Software (IEC 62304), Usability (ISO 62344), Informatiebeveiliging (ISO 27001), alsmede op het gebied van Management Review en Klinische Evaluatie. Daarnaast omvatten mijn vaardigheden het bouwen van een QMS, inclusief het vanaf scratch opstellen van de procedures in mijn laatste functie, het creëren van een 'kwaliteitscultuur' en het geven van relevante trainingen, waaronder stakeholder management voor de hele organisatie. 

Bij Starodub wil ik graag mijn ervaring inzetten om de klanten de beste en meest efficiënte, op wetenschap gebaseerde, ondersteuning te bieden. Verder ben ik er trots op deel uit te maken van het multidisciplinaire team en bij te dragen aan de positieve impact op de resultaten van onze klanten.